V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Upoštevanje avtorskih pravic

 

 1. PIRS je zaščitena blagovna znamka v vseh podatkovnih, programskih, oblikovalskih in drugih (tu ne posebej omenjenih, pa zato ne izključenih) elementih, ki jih je po slovenski in mednarodni zakonodaji mogoče pravno zaščititi. Zato so izrecno prepovedana vsa dejanja, ki brez lastnika blagovne znamke (Slovenske knjige Ljubljana) posegajo v katero koli od takih pravic. Lastnik blagovne znamke (Slovenska knjiga, d. o. o., Ljubljana, Stegne 3, v nadaljevanju: SK) bo v največji možni meri preganjal vsako kršitev.
   

 2. Izrecno je prepovedano

  • prevzemanje elementov podatkovne zbirke s spletnega strežnika na način, ki presega uporabnikom uradno ponujene možnosti;

  • nepooblaščeno razmnoževanje elementov podatkovne zbirke;

  • kakršno koli drugo posredovanje elementov podatkovne zbirke katerim koli tretjim osebam brez izrecnega pisnega dovoljenja SK.
    

 3. Za vse druge primere je potrebno posebno dovoljenje SK. Kontakt prek e-pošte info@pirs.si ali na telefonski številki 01 500 52 48.


  SLOVENSKA KNJIGA, d.o.o.