V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Trženjska orodja

Ko boste v Pirsu našli večje število podjetij (1), ki bi jim želeli poslati povpraševanje ali ponudbo, morate imeti vedno na voljo seznam izbranih podjetij ali pa ustvariti bazo teh podjetij, uporabite Pirsova trženjska orodja.
Pošiljanje do 10 podjetjem hkrati je mogoče le prijavljenim uporabnikom.
Prijavite se oziroma se pred prvo prijavo Registrirajte.

Naročite polni dostop za neomejeno uporabo Pirsovih trženjskih orodij. Več >>


Katera so trženjska orodja?
  • Z orodjem Izvoz podatkov v datoteko (b) se izvozijo osnovni tipi podatkov o posameznem podjetju, ki jih uporabnik lahko uporabi za kreiranje lastnih baz in neposredno trženje. Ta novost je za razliko od Pirsa na cederomu dopolnjena z izvozom internetnega naslova posameznega subjekta. Ta omogoča, da se uporabnik s klikom na ime podjetja v datoteki takoj poveže na najbolj sveže podatke v Izkaznici podjetja v Pirsu na internetu.
  • Izvoz za Garmin (c) omogoča izvoz podatkov, ki jih uporabnik prenese v navigacijsko napravo Garmin za navigacijo do izbranih podjetij.
  • Povpraševanje (d) je obrazec, ki je namenjen pošiljanju povpraševanj izbranim podjetjem. Avtorizirani skrbniki za svoje podjetje povpraševanja lahko tudi objavijo v spletnem Pirsu.
  • Elektronska pošta (e) je obrazec, ki je namenjen pošiljanju sporočil do 10 podjetjem hkrati z možnostjo dodajanja priponke.
  • Moj izbor (a) omogoča shranjevanje podjetij v lasten izbor, da ob kasnejši uporabi ni potrebno ponovno iskanje.