V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Avtorizacija
Video pomoč Video pomoč | Seznam video pomoči

Z aktiviranjem pravic za avtoriziranega skrbnika podjetja registriran uporabnik Pirsa pridobi možnost urejanja vsebin e-kataloga in e-sporočila, sporočanje sprememb podatkov podjetja, …

Avtoriziran skrbnik lahko postane registriran uporabnik (1) Pirsa, ki ima pooblastila za urejanje podatkov in vsebin podjetja v Pirsu na internetu.

Najprej poiščite podjetje, ki ga želite urejati, kliknite na ime podjetja (2), da se vam odpre »Izkaznica podjetja«, ter v okencu »PIRS pripomočki« na desni strani kliknite na »Zaprosi za avtorizacijo« (3). Pirs avtomatično na osnovni elektronski naslov podjetja pošlje potrditveno sporočilo. Če ne prebirate elektronskega predala, ki je vpisan kot osnovni elektronski naslov za vaše podjetje v Pirsu, morate za potrditev avtorizacije prositi osebo, ki v podjetju prebira ta elektronski predal.

Po uspešno izvedeni potrditvi avtorizacije pa zahtevatelj avtorizacije na svoj elektronski naslov (uporabniško ime) prejme potrdilo, da je bila avtorizacija uspešno izvedena.
Opozorilo:
  • Avtorizacijskega skrbništva nad svojim podjetjem ne morete dobiti, če podjetje med svojimi podatki v Pirsu nima elektronskega naslova.
  • Za matično podjetje in vse poslovne enote je lahko avtoriziran skrbnik istočasno samo ena oseba.

Če potrditvenega sporočila za avtorizirano skrbništvo ne prejmete, pišite na info@pirs.si.