V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Neposredno trženje (»mailing«)


Pošiljanje prodajnih pisem podjetjem iz Pirsove baze

Bi želeli podjetjem poslati prodajno pismo, pa nimate časa za tiskanje, kuvertiranje in pošiljanje? Za vas izvedemo tiskanje in pošiljanje reklamnih materialov ali prodajnih pisem na izbrane naslove podjetij iz Pirsa. Za bazo bomo poskrbeli na Pirsu, za tisk in pošiljanje pa v tiskarni podjetja EPPS – Elektronsko pismo Pošte Slovenije, d.o.o. 
 

Možnosti pošiljanja je veliko. Napišite nam, kaj želite, ali pa pokličite na 01 500 52 48 (Mario Pintar) in pripravili vam bomo popolnoma neobvezno ponudbo po vaših željah!


Bazo podatkov o podjetjih (ime podjetja, naslov, telefon, faks, odgovorna oseba in internetni naslov) boste prejeli tudi v obliki elektronske preglednice (MS Excel), da boste prejemnike lahko tudi poklicali in povečali učinkovitost neposrednega trženja.In kako je s cenami?
 

Končno ceno bomo lahko oblikovali na osnovi vaših konkretnih želja glede vsebine in obsega podatkov, ki jih boste želeli.