V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Vnos novega podjetja


Če podjetja v Pirsu ne boste našli, lahko prek obrazca »Vnos novega podjetja« sporočite vse osnovne podatke. Po prejemu na Slovensko knjigo jih bomo preverili in v najkrajšem času vključili v prikaz v Pirsu na internetu.

Vpišite čim več podatkov o podjetju, ki ga še ni v Pirsu. Zaradi specifičnosti nekaterih tipov podatkov prosimo, da upoštevate naslednja navodila:

  1. Podatki, ki so označeni z zvezdico, so obvezni.
  2. Pri tipu odgovorne osebe bodite pozorni, da izberete moško ali žensko obliko glede na vpisano ime odgovorne osebe.
  3. Poslovna tradicija pomeni leto, ko se je dejavnost začela izvajati ne glede na pravno obliko ali leto preregistracije.
  4. Kadrovski potencial predstavlja število oseb, ki jih ima podjetje za izvajanje svoje dejavnosti: zaposleni, pogodbeni izvajalci, študenti, ...
  5. Izdelke in storitve ter dejavnosti izbirajte iz šifranta. Priporočamo, da prek drevesne strukture šifranta izbirate na ravni izdelkov ali storitev (petmestne številčne šifre), ker se bo vaše podjetje tako najbolje predstavilo.
  6. Pri Pretežni dejavnosti lahko označite eno ali več dejavnosti, s katero/katerimi se ukvarjate.
  7. Tudi pri Tržnem okolju označite tista, kamor je vaša dejavnost orientirana, tako da vpišete tržni delež v odstotkih.

Ko vpišete podatke, jih ponovno preglejte in nato potrdite s klikom na gumb "Pošlji".


Obrazec za vnos novega podjetja