V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Podatki po meri


Brez potencialnih kupcev se vaša prodaja podjetjem ne more niti začeti.

Neposredno trženje (direktni marketing) je zelo učinkovit način pridobivanja novih kupcev, če ga uporabljamo pravilno.
Obstajajo 3 ključni dejavniki uspeha:

  1. Komu pošiljate?

  2. Kaj ponujate?

  3. Kako prepričljivi ste?

Daleč najpomembnejši dejavnik uspeha je izbor prave ciljne skupine (baza). Večina slovenskih podjetij želi prodajati vsem, a jasno je, da gradbenih strojev ne morete prodajati šolam. Iskanje pravih podjetij je izjemno zamudno opravilo, ki pa se mu lahko preprosto izognete.

Pri Pirsu imamo preverjeno bazo vaših potencialnih kupcev med podjetji.

Pri določanju baze za vas relevantnih podjetij (potencialnih kupcev) vam bomo svetovali na podlagi kriterijev, kot so dejavnost, število zaposlenih, pravni status …
 

 

Skupaj bomo izbrali prave ciljne segmente in vaša prodaja se bo lahko začela. Podatke vam izpišemo v elektronsko preglednico (MS Excel).

Izbirate pa lahko v dveh skupinah podatkov:

Minimalno število subjektov za vključitev v bazo je 1.000. Pri večjih količinah podatkov priznamo popust.

Napišite nam, kaj želite, ali pa pokličite na 01 500 52 48 (Mario Pintar) in pripravili vam bomo popolnoma neobvezno ponudbo po vaših željah!

Za vse, ki nimate časa in potrpljenja za pošiljanje dopisov, lahko tudi to za vas naredimo mi (izbor baze, tiskanje dopisa, kuvertiranje, zlaganje in pošiljanje).