V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Odprite oči
Brezplačen seminar, ki vam bo odprl oči!

Pozdravljeni,  

 

tokrat imamo za vas posebno darilo.

 

Po spletu naključij smo se pred nekaj tedni udeležili seminarja, ki nas je dobesedno šokiral. Govori namreč o naložbah, varčevanju in osebnih financah - toda na popolnoma drugačen način, kot smo bili doslej vajeni.

 

Na njem smo ugotovili, da so nam finančni svetovalci doslej svetovali le tiste naložbene in varčevalne produkte, kjer največ zaslužijo oni, nam pa ne ostane skoraj nič. Skratka, ta seminar je bil prvi in edini, ki pove stvari, ki jih vsi drugi skrivajo. Dobesedno nam je odprl oči in nam pokazal ozadje finančne industrije, skrite provizije in umazane podrobnosti, o katerih nihče ne govori (če pa jih ne poznaš, izgubljaš ogromno svojega trdo zasluženega denarja). 

 

Seminar se imenuje "Odprite oči na področju osebnih financ". In ker poznamo vodjo seminarja, mag. Roberta Roliha, smo se z njim uspeli dogovoriti, da našim bralcem ponudi 100% popust pri kotizaciji seminarja v vrednosti 245 EUR, tako da je za vas kotizacija 0 EUR (torej brez plačila). Verjamemo, da vam bo ta naša gesta prinesla ogromne koristi, saj boste na seminarju izvedeli informacije, ki jih nihče drug ne pove (še posebno pa ne finančna industrija) in bodo za vas vredne na tisoče EUR.

 

Da bi ta popust izkoristili, pojdite na stran http://www.uspeh.com/odpriteoci/, kjer si lahko preberete več o seminarju ter si ogledate tudi nekaj video odlomkov iz njega. Da bi si zagotovili karto s 100% popustom 245 EUR (torej brez plačila kotizacije), pa morate ob prijavi vpisati promocijsko kodo spodaj. S seboj lahko v okviru te kotizacije pripeljete še družinskega člana ali prijatelja, njegove podatke vpišete v prijavnici.

 

Vaša promocijska koda: pirs23

 

Vpisati jo morate čisto na dnu strani, pod izbiro termina v prijavnici, število mest je omejeno (torej pohitite s prijavo). Takoj po vpisu kode se bo kotizacija spremenila v 0 EUR. Izgubiti ne morete ničesar. Če pa vlagate svoj denar v različne finančne produkte ali pa če ne veste, kam bi bilo v tem trenutku najbolje vložiti svoj denar, potem bo ta seminar za vas neprecenljiv.

 

Z najlepšimi pozdravi,

 

Mario Pintar, pomočnik direktorja

PIRS

Pirsove aplikacije in orodja
Pirs za android

Pirs za android


Aplikacija za lokalno iskanje na vašem pametnem telefonu. Vsebuje podjetja, telefonske številke, delovne čase 
Prenesite si jo >
Kdo kliče?

Kdo kliče?


Aplikacija, ki samodejno prepozna, kdo kliče in predlaga podjetje za klicanje.
Prenesite si jo >
Pridobivanje strank

Postavite posel na splet


Oglejte si, kako poskrbeti, da vas bo našlo več strank
www.pirs.si/vpis

Pirs orodja

Trženjska orodja


Izvoz podatkov, pošiljanje e-pošte in povpraševanj ...
Več >

www.facebook.com/pirs.siG+ PirsPirs twitterPirs Pinterest