V skladu z ZEKom-1 vas moramo opozoriti, da to spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi vam omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo. Več informacij najdete v naših Pravilih o rabi piškotkov.
Dovolili ste, da se na vašo napravo naložijo piškotki. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Zavrnili ste uporabo piškotkov. To nastavitev lahko kadarkoli spremenite s klikom na gumb "Raba piškotkov".
Pirs za Android
Pirs Adaffix
Priporočljive nastavitve


Za uporabo in prikaz vsebin Pirsa priporočamo uporabo internetnih brskalnikov MS Internet Explorer 7.0 ali 8.0 in Mozilla Firefox 3.5. Zadnji verziji najdete na naslednjih povezavah:

MS Internet Explorer
Mozilla Firefox


Google Chrome

Popolnoma brezhibnega delovanja spletne različice Pirsa vam žal ne moremo zagotoviti, če uporabljate brskalnik Google Chrome. Večino funkcionalnosti pa lahko kljub temu izkoristite, če namestite t. i. IE vtičnik, ki ga najdete na naslovu https://chrome.google.com/extensions/detail/hehijbfgiekmjfkfjpbkbammjbdenadd?hl=sl. Priporočamo, da vtičnik namestite po navodilih namestitvenega programa. Po namestitvi se vam v brskalniku v zgornjem desnem kotu med orodnimi vrsticami pojavi gumb . S klikom nanj brskalnik Google Chrome preklapljate v način delovanja, ki, kolikor je le tehnično mogoče, oponaša delovanje Microsoftovega Internet Explorerja.


Za normalno delovanje prijave v PIRS ter druge uporabniške nastavitve morate vključiti sprejemanje sejnih piškotkov (session cookies). Priporočamo, da za domeno www.pirs.si vključite sprejemanje navadnih piškotkov.

Za najboljšo uporabniško izkušnjo morate imeti omogočeno izvajanje JavaScript programskih dodatkov. Pirs uporablja vse tehnološke standarde, ki zagotavljajo varno uporabo in izmenjavo podatkov.

Vsa zgoraj navedena priporočila so namenjena izključno zagotavljanju možnosti za uporabo vseh funkcij, ki jih podpira Pirs, in ob pravilnih nastavitvah ne pomenijo tveganja za vaš računalnik.